SJÄLVSABOTAGE SOM ARBETSMETOD (FULL)

05.07.2024

KURSEN ÄR TYVÄRR FULL!

Gå in på kursanmälan och scrolla längst ner för att sätta upp dig på väntelistan!

En kurs inriktad på bildskapande; teckning, måleri, collage och experimentella tekniker. Kursen uppmuntrar deltagarna att ta fler risker och bejaka slumpen och skapa en starkare kreativ process. Vi kommer i huvudsak arbeta med papper och tekniker som är svåra att kontrollera, använda experimentella teckningsverktyg och genom misstag och experiment skapar vi en metod och hittar nya sätt att arbeta. Under kursen kommer konstnären Daniel Götesson tala om sin bakgrund, tidiga och nya influenser och om hur hans konstnärliga process har utvecklats över årens lopp. Han kommer att förklara sin arbetsprocess; genom sökande efter balans och i frustrationen när den väl är nådd. Daniel arbetar i flera olika medium och hans process bygger på att ta risker. Han söker sig till nya material för att utvecklas genom att ständigt använda nya verktyg och metoder, i syfte att starta en process av misstag och självsabotage. Konsten att göra konst utan en idé.

Förkunskaper: Inga särskilda men ett nyfiket intresse för bild och bildskapande är en bonus.

Datum: 5 - 7 juli (3 dagar)

Språk: Svenska, Engelska

Kostnad:

Kursavgift enstaka kurs 950 kr (låginkomsttagare 750 kr) inklusive lunch alla dagar

Kurspaket -1250 kr (låginkomsttagare 950 kr) inklusive lunch alla dagar


*Är du student, arbetssökande eller annan låginkomsttagare, använd koden NL24 när du bokar Kursledare: Daniel Götesson EKTA (SE)

Daniel Götesson EKTA (f. 1978) är verksam i Göteborg. Han rör sig fritt mellan olika konstuttryck med rötterna i graffittikulturen. Götesson har studerat animation och grafisk design och har en kandidatexamen (BFA) i Illustration från London College of Communication, England. Daniel Götesson har haft ett flertal separatutställningar i Sverige men också internationellt i Lyon, Berlin och Bryssel. I såväl Sverige som Italien, Frankrike, Kroatien, Polen, England finns han representerad med offentliga verk.