DJ CRASH COURSE

26.12.2022

8-10 juli. 3 dagar

FULLBOKAD! Kontakta info@nordisktljus.se för att hamna på väntelista.

En helgkurs i DJande där inga förkunskaper krävs. Vi går igenom allt från grunderna i hur utrustningen fungerar, hur man använder den på bästa sätt och hur man tänker kring mixningen. Få en bra grund i DJandet genom att tillämpa vissa tekniker och lär dig hur du använder effekter och tempojusteringar. Kom igång och mixa din favoritmusik och utforska nya genres. Du kommer få info om hur du på bästa sätt bygger upp spellistor, anpassar ditt spelande efter en publik, och vilka datorprogram som är bäst lämpade att använda - oavsett om du har professionella mål eller vill DJa som hobby. Att DJa är något som kan verka svårt, men har du ett musikintresse och en vilja att lära dig så är det otroligt roligt! Kom och lär dig alla nödvändiga tips och tricks i denna intensiva crashcourse under en helg. 

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Datum: 8-10 juli (3 dagar)

Språk: Svenska, Engelska

Kostnad:

Enstaka kurs- 500kr (300kr rabatterad*)

Kurs med boende och måltider på skolan- 1500 kr (600kr rabatterad*)

*Är du student, arbetslös eller låginkomstagare får du 40% rabatt! Ange kampanjkoden NL22 när du bokar din plats!Kursledare: Rebecka "Bäx" Lundqvist (SE)

Rebecka är en norrländsk DJ med utbildning i ljudteknik och har Djat sen 2017 i Kapstaden, Sydafrika innan hon flyttade hem till Sverige. Rebecka lärde sig DJa via en kurs med Pioneer DJ Academy och har sedan dess spelat på radio, events, EP release-fester, små festivaler kring Kapstaden och på ett stort antal klubbar. Hennes huvudinriktning är Hip-Hop samt elektronisk musik men hon använder sin kreativitet till att skapa en bredd i stil och mixar. 

Lyssna HÄR