DIN RÖST (FULL)

05.07.2024

KURSEN ÄR TYVÄRR FULL! 

Gå in på kursanmälan och scrolla längst ner för att sätta upp dig på väntelistan!

Vi går och bär på sånger, ord och musik – men söker efter verktyg eller nya infallsvinklar. Och när det handlar om rösten, så handlar det också om kroppen. Denna sångkurs är en möjlighet att stanna upp och dela sina frågar med andra, upptäcka nya verktyg och bli påmind om sådant man kanske glömt på vägen. Kom med de sånger du vill sjunga och med alla tänkbara frågor kring dem. Det kan gälla rösten, framförandet eller en kombination av många saker. Som avslutning på kursen har vi en laboratoriekonsert, dvs ett frivilligt tillfälle att möta en publik och pröva något nytt, kanske något du arbetat på under kursen eller en upptäckt du gjort och vill testa på publiken…

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Ta med: Vi kommer att röra på oss mycket, så kom iklädd sådana kläder du är bekväm i och som får bli smutsiga!

Språk: Svenska, Engelska

Datum:  5 - 7 juli (3 dagar)

Kostnad:

Kursavgift enstaka kurs 950 kr (låginkomsttagare 750 kr) inklusive lunch alla dagar

Kurspaket -1250 kr (låginkomsttagare 950 kr) inklusive lunch alla dagar


*Är du student, arbetssökande eller annan låginkomsttagare, använd koden NL24 när du bokar Kursledare: Martina Roos (FI)

J. Martina Roos – skådespelerska, sångpedagog, regissör (opera/musikteater/konserter), lektor i sceniskt uttryck vid Sibelius Akademin i Helsingfors. Martina har hela sitt liv kombinerat pedagogik med ett aktivt konstnärskap. Hon har undervisat skådespelare i sång och sångare i skådespelarkonst. På senare år har hon också allt mera regisserat, både opera, musikal och dramatiserade konserter. I år har hon flera egna konserter i Finland, ett pedagogiskt samarbetsprojekt med en skola i New York och iscensättningen av en opera på hösten.