SÅNGSTARK

01.07.2024

-FRÅN DISNEY TILL DÖDSMETALL 

Under fem dagar kommer du att få fördjupa dig i rösten och alla sätt den kan tänkas låta på.
Med utgångspunkt från Complete Vocal Technique får du konkret och överskådligt förståelse för röstens olika funktioner och hur vi kan använda dem för att sjunga hälsosamt på precis det sätt du önskar.
Förmiddagarna kommer att bestå av teoripass blandat med gruppövningar och eftermiddagarna ger plats för masterclass där du som sångare under veckan är garanterad ett individuellt tillfälle att arbeta med precis det du själv önskar. Det kan alltså röra sig om allt från soft visa till dödsmetallskrik.

Under veckan kommer du att få förståelse för begrepp som stöd, twang, klangfärger och olika effekter. 
Självklart kommer du också att prova på allt rent praktiskt. 

Ta med: Ta med minst en egen låt du önskar att arbeta på. Du behöver ha med bakgrund (kan mailas till kursledare) eller om du i vanliga fall kompar dig själv när du sjunger, så tar du också med det instrument du spelar (gitarr, ukulele etc.) Piano finns på plats. Mer detaljerad info kommer via mail i god tid innan kursstart.

Förkunskaper: Alla är välkomna och kan ha behållning av kursinnehållet.

Datum: 1 - 5 juli (fem dagar)

Kostnad:

Kursavgift enstaka kurs-950 kr (låginkomsttagare 750 kr) inklusive lunch alla dagar

Kurspaket-1250 kr (låginkomsttagare 950 kr) inklusive lunch alla dagar

*Är du student, arbetssökande eller annan låginkomsttagare, använd koden NL24 när du bokarKursledare: Paulina Bielicz (SE)

Paulina Bielicz har utbildat sig i Köpenhamn på Complete Vocal Institute och har sedan 2012 arbetat som sånglärare med en stor bredd av sångare och stilar. Till vardags driver hon företaget Voiceworks där hon dagligen arbetar med allt från glada amatörer till yrkesverksamma artister.

Du kan läsa mer om Paulina här: https://voiceworks.se/Om-Paulina.html)