POLITISK SCENKONST - ARRANGÖRSKURS MED RIKSTEATERN

26.12.2022

8-10 juli. 2,5 dag. 

Behöver politisk scenkonst vara god? Hur når jag en publik som inte håller med om mitt verks budskap? 

Den här kursen vänder sig till dig som är intresserad av politisk scenkonst - vare sig du är konstnärligt praktiserande eller bara vill lära dig mer om ämnet i ditt producent- eller arrangörskap. Helgen kommer vara fylld av workshops, föreläsningar och praktiskt arbete där vi fördjupar oss i hur scenkonst kan vara medel för att skapa förändring. Kursen är ett samarbete med Riksteatern och projektet LänkArr och riktar sig till dig som är mellan 18 och 26 år. 

Datum: 8-10 juli med start fredagkväll. Mer info om helgens innehåll kommer!

Pris: Anmälningsavgift på 300kr. Riksteatern står för kursinnehåll, boende och mat. 

Du behöver därför inte lägga till och betala för boende & mat i anmälan i Billetto! Det ingår automatiskt när du betalar anmälningsavgiften. 

 Språk: Svenska

Om LänkArr

I sommar anordnar Riksteatern flera läger runtom i landet som riktar sig till dig som är ung och nyfiken på scenkonst och arrangörskap. Kanske håller du på med teater och vill få verktyg för hur du ska arrangera en egen teateruppsättning? Kanske drömmer du om att anordna en konsert eller festival på orten där du bor? Då kan ett arrangörsläger vara något för dig! Lägren eller kurserna hålls på fem olika platser runtom i landet, alla med lite olika inriktning.