KROPP, RÖRELSE, TEXT

24.06.2024

Under kursen kommer du att arbeta med ett utforskande av hur texten kan placeras och resonera i din kropp, samt hur kropp och rörelse är verktyg för både utforskandet och framförandet av text.

Ungefär halva tiden ägnas åt rörelsearbete i grupp, och andra halvan åt individuellt textarbete. En förutsättning för ett meningsfullt arbete är att varje deltagare har en väl instuderad dramatisk text att arbeta med. 

Kombinera med kursen Eget konstnärligt projekt! Maila info@nordisktljus.se för mer information om detta!

Förkunskaper: Kursen riktar sig till dig med en viss erfarenhet av arbete med skådespeleri. Kontakta oss om du är osäker på om kursen passar dig.

Språk: Svenska, Engelska

Datum: 24 - 28 juni (5 dagar)

Kostnad:

Kursavgift enstaka kurs 950 kr (låginkomsttagare 750 kr) inklusive lunch alla dagar

Kurspaket -1250 kr (låginkomsttagare 950 kr) inklusive lunch alla dagar


*Är du student, arbetssökande eller annan låginkomsttagare, använd koden NL24 när du bokar Kursledare: Svante Grogarn (SE)

Svante Grogarn är kursansvarig för Nordiska teaterskolan. Han har en lång och bred erfarenhet av undervisning i skådespeleri med utgångspunkt i kropp och rörelse. Svante har arbetat som lärare, regissör och scenograf i ett flertal olika sammanhang nationellt och internationellt. Han är även utbildad facilitator av systemiska konstellationer.