COMPLETE VOCAL TECHNIQUE

22.12.2022

- FRIHET I DIN RÖST

4-8 juli (5 dagar) + 8-10 juli (2,5 dagar) 

FULLBOKAD! Kontakta info@nordisktljus.se för att hamna på väntelista. 

Målet med kursen är att du ska utmanas, inspireras och utvecklas genom att kliva ur din comfort-zone och lära känna dig själv på ett djupare plan. Du kommer få verktyg till att förstå hur rösten fungerar och vilka förutsättningar just du har. Blandar man kreativitet och mental träning får man ett bra recept på en fantastisk vecka!

Undervisningen bygger på CVT (Complete Vocal Technique) där vi utgår från anatomin för att förstå hur kroppen och rösten hänger ihop. Kursen kommer att innehålla interaktiva föreläsningsdelar blandat med master-classes, där du undervisas framför gruppen. Du kommer att få utmaningar och övningar att träna på, som är individuellt anpassade för dig och din röst. Inga förkunskaper krävs.

Här finns inget krav på prestation, utan fokus ligger på lärandet och utveckling. Kom som du är. "Perfect is boring".

Språk: Undervisning sker på svenska eller engelska anpassat till deltagarnas behov. 

Datum och kostnad: 

4-8 juli (5 dagar) FULLBOKAD

Enstaka kurs- 500kr (300kr rabatterad*)

Kurs + boende och måltider på skolan- 2500 kr (1500kr rabatterad*)

8-10 juli (2,5 dagar) FULLBOKAD

Enstaka kurs: 500kr (300kr rabatterad*)

Kurs + boende och måltider på skolan: 1500 kr (900kr rabatterad*)

*Är du student, arbetslös eller låginkomstagare får du 40% rabatt! Ange kampanjkoden NL22 när du bokar din plats!Kursledare: Marta Parkman (SE)

Marta Parkman är en av Sveriges auktoriserade CVT-pedagoger. Hon är utbildad vid Complete Vocal Institute (CVI) som är Europas största sånginstitut för hel- och halvprofessionella sångare. Som sång- och röstpedagog erbjuder hon teknik som baserar sig på forskning kring anatomin och fysiologin. När vi vet vilka organ som gör vad kan vi enkelt lägga ihop två och två för att nå önskat "sound". Hon undervisat på b.l.a Artisten på Högskolan för scen och musik, Balettademiens yrkeslinje för musikalartister och Performing art school. Hon jobbar med alla genrer och stilar, effekter som t.e.x distorsion, growl och grunt, improvisation, interpretation och talrösten. Marta jobbar även med föreläsningar, coachar föreställningar, ensembler och körer och är en väldigt omtyckt lärare på Nordiska Visskolan