ATT KLIPPA FILM

19.07.2021

19-23 juli, 5 dagar

FULLBOKAD

Vill du utveckla och stärka dina kunskaper i filmklippning? Har du en idé om ett filmprojekt, men saknar verktyg för hur du bäst får det du vill berätta, berättat?

I kursen "Att klippa film" övar och utvecklar du dina kunskaper i att klippa film. Kursen inleds med att du spelar in material som du sedan använder för att öva upp dina kunskaper i klippning. Du kan också ta med material du har sen tidigare och arbeta med det under kursen. Genom föreläsningar varvat med praktiska workshops utvecklar du såväl dina praktiska kunskaper som ditt konstnärliga öga för att klippa film så att det uppfyller dina visioner. 

Datum: 19-23 juli (5 dagar)

Förkunskaper: Det är bra om du har lite erfarenhet av att klippa film sen tidigare, men det är inget krav. Programmet Final Cut eller Adobe Premiere kommer användas under kursen, men om du har egen dator med eget program går det också bra att ta med det.

Kursavgift: 1400 kr inklusive kursavgift, boende i enkelrum och måltider (frukost, lunch och kvällsmål). Om du inte bor och äter på skolan betalar du en kursavgift på 200 kr.

Är du bosatt i ett annat nordiskt land? ges du 15% på boende & mat!

Kursledare kommer inom kort!