EGET KONSTNÄRLIGT PROJEKT

24.06.2024

Kombinera med kursen Kropp, rörelse & text! Maila info@nordisktljus.se för mer information om detta!

Vår kurs "Eget konstnärligt Projekt" passar dig som vill arbeta med ett eget projekt under hela perioden. Du får tillgång till arbetslokaler, handledning och ett sammanhang där du kan förverkliga en idé. Det finns skrivbordsplatser, ateljéplatser, klassrum, bibliotek, ljudinspelningsrum, datorprogram mm. Det finns även blackbox och rörelsesalar (dessa är det lite högre tryck på). En månad innan kursstart behöver du skicka in en projektidé på ca 1 A4 där du beskriver vad du ska arbeta med under perioden. Du skickar projektbeskrivning till info@nordisktljus.se. Kursledare kommer sedan att kontakta dig för mer info när kursstart närmar sig.

Förkunskapskrav: Du behöver ha förmågan att kunna driva ditt projekt någorlunda självständigt. Du kan själv välja hur många antal dagar du vill vara på plats, men det är obligatorisk närvara den första dagen för att få rundvisning i lokaler samt för att träffa din handledare.

Datum: 24 juni - 14 juli 

Kostnad:

Kursavgift enstaka kurs-950 kr (låginkomsttagare 750 kr) inklusive lunch alla dagar

Kurspaket-1250 kr (låginkomsttagare 950 kr) inklusive lunch alla dagar


*Är du student, arbetssökande eller annan låginkomsttagare, använd koden NL24 när du bokar 


Kursledare: Svante Grogarn (SE)

Svante Grogarn är biträdande rektor och leder skådespelarutbildningen på Nordiska folkhögskolan. Svante har en bakgrund som regissör och scenograf och har arbetat i en mängd olika sammanhang, i Sverige och internationellt, i fria grupper och på institutioner. Han har bl a undervisat på Teaterhögskolan Göteborg, Musikhögskolan i Göteborg, Valands konsthögskola, Högskolan för Design och Konsthantverk.