THE CONNECTED VOICE IN A SOUNDING BODY

18/02/2023

22-24 juli. 3 dagar

FULLBOKAD! 

Kontakta info@nordisktljus.se för att hamna på väntelista. 

I kursen "The connected voice in a sounding body" fokuserar vi på kunskap och metoder för att koppla rösten till kroppen. I ledning av sångaren och röstkonstnären Ruth Wilhelmine Meyer undersöker vi länken mellan andning och sång/tal utifrån kroppslig medvetenhet - och hur denna kunskap kan förstärka våra scenuttryck.

Kursen passar dig som är intresserad av musik/sång eller teater/skådespeleri. Den passar också dig som i stort är nyfiken på att utforska rösten och kroppens möjligheter.

Till helgen förbereder du tre sånger eller texter.

Ha på dig lösa, bekväma kläder.

Varmt välkommen!

Datum: 22-24 juli (3 dagar)

Språk: Norska, Engelska

Kostnad:

Enstaka kurs: 500kr (300kr rabatterad*)

Kurs + boende och måltider på skolan: 1500 kr (600kr rabatterad*)

*Är du student, arbetslös eller låginkomstagare får du 40% rabatt! Ange kampanjkoden NL22 när du bokar din plats!


Kursledare: Ruth Wilhelmine Meyer (NO)

Ruth Wilhelmine Meyer har med inspiration från folkmusik, klassisk sångtradition och rösttekniker från avantgardetraitionen utvecklat ett icke-verbalt röstuttryck på mer än 6 oktaver. I sina projekt interagerar hon ofta med instrumentalister och sångare med olika uttryck och musikaliska ursprung i konserter, sceniska föreställningar, filmer och ljudinstallationer som visas över hela världen. Genom månguttryckta sångljud skapar hon ljudbilder mellan det realistiska/orealistiska och det förväntade/oväntade, så att ljudet själv är berättaren.

Läs mer om hennes arbete HÄR