EGET PROJEKT

31/01/2023

Vår kurs "Eget Projekt" passar dig som vill arbeta med ett eget konstnärligt projekt under hela månaden. Du anmäler dig till minst en annan kurs från programmet och övriga tiden arbetar du på ditt egna projekt. Du har tillgång till skolans lokaler i mån av plats*.

Ansökningskrav

I formuläret när du anmäler dig skriver du kort om vad du kommer att arbeta med. Du måste också anmäla dig till minst 1 kurs från vårt kursprogram. 

Vad är det för skillnad på kurspaket och eget projekt?

Den stora skillnaden är att i eget projekt förväntas du fylla tiden mellan kurserna med eget arbete. Detta är inget krav om du väljer ett kurspaket. Detta gäller också om du vill söka CSN, då du behöver vara sysselsatt under minst tre sammanhängande veckor. Kontakta oss på info@nordisktljus.se för frågor. 

*Observera att det är högt tryck på studio, blackbox och rörelsesal. Däremot finns det gott om klassrum och andra utrymmen. 

Handledare: Svante Grogarn (SE)

Svante Grogarn är biträdande rektor och leder skådespelarutbildningen på Nordiska folkhögskolan. Svante har en bakgrund som regissör och scenograf och har arbetat i en mängd olika sammanhang, i Sverige och internationellt, i fria grupper och på institutioner. Han har bl a undervisat på Teaterhögskolan Göteborg, Musikhögskolan i Göteborg, Valands konsthögskola, Högskolan för Design och Konsthantverk.