en-FILMSKÅDESPELERI

24/01/2022

22 juli-24 juli. 3 dagar

Detta är en kurs för dig som är nyfiken på skådespeleri framför kameran. Vi undersöker skillnaden mellan att arbeta som skådespelare på scen och på film. Genom övningar med olika filmscener tränar vi skådespelsteknik och att vara närvarande framför kameran. Deltagaren lär sig metoder för att närma sig en roll och en text. Närvaro, att våga lita på sin instinkt och kreativitet, och att framföra en text med inlevelse är andra viktiga delar av undervisningen.

Förkunskaper: Kursen vänder sig till dig som har någon erfarenhet av skådespeleri och som är sugen på att testa på att skådespela framför kamera.

Datum: 22-24 juli (3 dagar)

Kostnad: 1500 kr inklusive kursavgift, boende och mat (frukost, lunch och kvällsmål). 

Om du inte vill bo på skolan betalar du en kursavgift på 500 kr.

Är du student, arbetslös eller låginkomstagare betalar du istället ett rabatterat pris!

Språk: Svenska, Engelska och Danska


Kursledare: Morten Vang (DK)

Morten Vang blev färdig examinerad från Högskolan för Scen och Musik Göteborg 2018. Han har jobbat proffesionellt inom film och TV sedan 2011 i båda Danmark och Sverige och har synts i serier som Rita (2012), Vår tid är nu (2019) och Amningsrummet (2020) samt på scen på bla Husets Teater (DK) och Teater Halland (SE). Morten har gett många uppskattade workshops i filmskådespeleri de senaste tre åren, bla på Nordiska Filmskolan.